Search

Registrera företag

Swedish Cleantech erbjuder ditt företag att kostnadsfritt marknadsföra era miljötekniklösningar till potentiella köpare och investerare nationellt och internationellt.

Swedish Cleantech är den officiella samlingsplatsen för svensk kompetens och lösningar inom miljöteknikområdet. Tillsammans med våra samarbetspartner skapar vi ett stort nätverk för dig som företagare att ta del av. Välkommen att registrera dig hos oss idag!

Våra kriterier

Läs igenom våra kriterier nedan, och gå sen vidare till vårt webbformulär där du kan registrera ditt företag. För att vara med på Swedish Cleantech ska nedanstående kriterier vara uppfyllda:

  • Företaget ska verka inom miljöteknikområdet. Definitionen av miljöteknik är varor och tjänster som ger tydliga miljöfördelar i förhållande till befintliga eller alternativa lösningar ur ett livscykelperspektiv.
  • Företaget ska ha sitt säte i Sverige.
  • Företagets varor och/eller tjänster ska vara kommersiellt tillgängliga och generera arbetstillfällen i Sverige.
  • Företaget ska ha en aktuell webbplats som vi kan länka till.

När du registrerar ditt företag

Din text bör rikta sig mot potentiella investerare och samarbetspartner, inte privatpersoner. Tänk på att vara så informativ och tydlig du kan.

Obs! När du fyller i formuläret bör du ha förberett korta introtexter på svenska och engelska samt annan info. Det går inte att lämna formuläret öppet för länge eftersom då försvinner inlagd text efter cirka 20 - 30 minuter. Och då går det inte att registrera.

Vad händer efter min registrering?

När vi har fått in din webbregistrering och har kontrollerat att allting stämmer enligt våra kriterier så kommer vi att publicera informationen på webbplatsen.

Har du egna bilder?

Om du har en egen bild som du vill använda som presentationsbild kan du skicka den till oss via epost-länken till höger. Krav på bilder:

  • Bilden måste vara högupplöst och av god kvalitet.
  • Bilden får inte innehålla företagets logotyp.
  • Bilden ska vara i liggande format.
  • Bilden måste ägas av ditt företag.
  • Bilden får inte på annat sätt vara olämplig.

Om du inte har någon bild använder vi oss av genrebilder för varje enskilt miljöteknikområde

Till registreringsformuläret

Vill du veta mer eller uppdatera dina uppgifter?

Cecilia Ankarstig och Arash Sangari.

Kontakta oss på Swedish Cleantech så hjälper vi dig.

Har du egna bilder?

Genrebild för vindenergi.

Skicka in önskad bild till oss via e-post så hjälper vi dig att ändra företagsbilden online.